fredag 30. januar 2009

Gold Coast

Vi tilbragte syv netter paa Gold Coast. De to foerste nettene hadde vi i Coolangatta. Her brukte vi tiden paa strandlivet. Kjente vi savnet det litt, hvertfall Guro trengte litt sol paa kroppen:-) Ellers saa er det ikke alltid saa mye aa gjoere paa kvelden for et kjaerstepar. Det blir ut aa spise en liten middag, foer vi kryper til koeys. Blir lilksom ikke til at vi gidder aa feste hver kveld. Men den andre kvelden i Coolangatta hadde vi piknik, med subway-mat og vin, paa stranden under stjernene. Kjeme koselig kveld:-)

Dagen etter dro vi en tur til Movie-World, en fornoeyelsespark av Warner.Bros. Trengte aa vaere litt barnslige. Guro klarte til og med aa faa med Tor Fredrik paa noen karuseller. Han skrek saa mye at han fikk vondt i hodet:-) Etter det maatte Guro klare seg alene i karusellene. Det var en morsom dag, men et pengesug ut av milde. Ikke akkuratt regnet paa et backpackerbudsjett. Men litt moro maa vi faa ha det!
Etter dette dro vi videre til Currumbin, der vi skulle faa sove hos en tidligere bekjent av Tor Fredrik, Rod. Han og kona hans Carina var snille og tilbydde oss tak over hodet, og vi kunne jo ikke takke nei til gratis losji, saa vi bodde her i tre dager. Til gjegjeld lagde vi deilig norsk kjoettkakemiddag. Aaaa som det smakt. Har lengtet litt etter norsk mat, og et ordentlig kjoekken hvor vi kan lage ordentlig mat. Selvom vi som regel lager vaar egen mat paa backpackerene hender det ofte at vi spiser maten med litt lange tenner. Men det gjorde vi ikke naa.
Vi hadde huset for oss selv paa dagtid, og da gikk tiden med til strand,, tennis, shoping og avslapning. Da Rod og Carina kom hjem fra jobb spiste vi middag sammen, og ikke lenge etter det gikk vi og la oss. Saa vi fikk sovet fra oss og slappet av en hel del mens vi bodd her. Og det var utrolig snilt av dem og tilby oss et sted aa sove. Men etter tre dager ville vi videre.

Vi sjekket inn paa en kjempefin backpacker i Surfers Paradise for to netter. Foerste dag her viste Tor Fredrik Guro rundt. Vi kjoerte til alle stedene han hadde bodd og alle andre steder av betydning etter hans tidligere opphold! Paa kvelden var han bare noedt til aa ta med Guro paa pubcrawl. Saa vi startet neders paa Cavil avenue med O'Malleys, og krabbet oss oppover og innom de forskjellige utestedene. Avsluttet kvelden paa beryktede Melbas, med hvit russer, screwdriver, sambucca og oel. Dette var absolutt en vellykket kveld. Kjempemoro:-) Dagen etter dro vi opp paa Griffith University og Guro fikk en lang omvisning i varmen. Siste kvelden i Surfers dra vi paa kino paa Pacific Fair. Dagen etter fortsatte reisen nordover til Rainbow beach, et av utgangspunktene til Fraser Island.

Ingen kommentarer: